top of page
  • Observer

7 X 1: nooit meer!

7X1

De campagne van wit- en bruingoed keten Magazine Luiza om nieuwe televisietoestellen te slijten voor het WK, kende vrij veel succes. Die campagne vond plaats in april en hield het inruilen in van het oude toestel waarbij dan na een korte inspectie (de voorwaarde bestond erin dat het toestel nog normaal functioneerde), een gepaste korting gegeven werd. Die oude tv-toestellen kregen al snel de omschrijving TV 7×1, verwijzend naar de schaamtelijke nederlaag van het Braziliaanse team tegen de Duitse selectie, in de vorige wereldcup, op 8 juli 2014. Immers, velen konden deze nederlaag meemaken op het oude toestel.

Magalu (de afkorting die Magazine Luiza gebruikte in de campagne) lanceerde daarom een vraag via de sociale media: “Para onde enviar estas TV’s zicadas?” (waar zullen we deze probleemtoestellen naartoe sturen?).

Het antwoord van de vele teleurgestelde supporters kwam al vrij snel: naar Argentinië (aartsrivaal van Brazilië). Het bedrijf lanceerde daarop een leuke video die de verkoop nog een extra boost gaf.

#CopadoMundo #BraziliëNieuwsOnline #WK2018 #Argentinië #MagazineLuiza

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page