top of page
  • Observer

All You Need Is Love

Bolso-All-You-Need

President Bolsonaro probeerde vanmorgen nogmaals de aanvallen van zijn zoon “02” (gemeenteraadslid Carlos Bolsonaro) tegen vicepresident Hamilton Mourão te minimaliseren, dit tijdens een ontbijt in aanwezigheid van journalisten in het presidentiële paleis ‘Palácio do Planalto’. Gevraagd naar zijn mening over die aanvallen gebruikte hij een eerder eigenaardige metafoor: “Er bestaan geen wrijvingen. We slapen altijd samen en zoenen elkaar de ganse nacht. We maken alleen ruzie over wie de afwas gaat doen”. Mourão vulde aan: “Of om te zien wie het gras gaat maaien”.

Eender welk meningsverschil werd ontkend. Bolsonaro liet Mourão aan het woord over de publiekelijke aanvallen van de zoon van de president – die inmiddels al opperde dat Mourão een staatsgreep wil plegen – : “Eenieder heeft het recht om te zeggen wat hij wil”, aldus de vicepresident.

De journalisten drongen aan en generaal Augusto greep in: “De pers is geobsedeerd en wil onenigheid creëren tussen de kernen van de overheid. Dat is een verloren strijd, stop daarmee a.u.b. Dit dient enkel om jullie sociale inhoud te vullen, iets wat het land kleiner maakt dan het is. Er bestaat geen militaire kern in de regering. Een kern die niet samenkomt is geen kern. Er wordt veel aandacht geschonken aan dingen die onbelangrijk zijn. Belangrijk is wat wij momenteel uit de weg ruimen, meer dan wat wij in het leven roepen. Dat vraagt veel werk, en tijd”, aldus de generaal.

Bron

Foto: Marcos Corrêa - PR

#HamiltonMourão #AugustoHeleno #CarlosBolsonaro #BraziliëNieuwsOnline #JairBolsonaro #PaláciodoPlanalto

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page