top of page
  • Observer

Allemaal de schuld van communisten

Araraquara

Een 44-jarige vrouw werd gisteren afgevoerd door agenten van de gemeentelijke politie in de stad Araraquara, op 250km afstand van São Paulo. De arrestatie werd gemotiveerd door de weigering van de dame om te gehoorzamen aan het decreet dat een verplichte isolatie oplegt in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus, uitgevaardigd door de burgemeester. Het hele verhaal werd gefilmd en het is duidelijk te zien hoe de vrouw weigert om het publieke park te verlaten, wild om zich heen schoppend en roepend terwijl de agenten haar oppakken. Zij beweerde dat “het ganse circus rond het coronavirus opgezet werd om een communistische dictatuur in te planten”.

Het decreet van de gemeente in kwestie verbiedt de toegang tot het park dat meestal bezocht wordt door wandelaars en mensen die wat aan sport willen doen. Na de aanhouding zei de vrouw: “Ik ben een vrij mens. Hier heerst geen communisme, dat is er wel in China waar de PT (de arbeiderspartij van Lula) zich mee identificeert”.

Later werd zij geïnterviewd door een journalist en zei dat de grondwet haar het recht garandeert om het park te bezoeken: “Ik wandelde er alleen om mijn immuniteit te verhogen, ging even zitten om uit te rusten en werd aangesproken. Vijf agenten vielen me aan en lieten me bijna verstikken, en daarom heb ik een van hen gebeten”.

U ziet het filmpje hieronder.

Bron

Foto: YouTube

#SãoPaulo #BraziliëNieuwsOnline #Coronavirus #PT #COVID19 #Araraquara

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page