top of page
  • Observer

Barack Obama komt naar Brazilië

Obama-Family

De Amerikaanse ex-president Barack Obama komt in mei naar Brazilië om deel te nemen aan een congres over digitale innovatie, aldus werd aangekondigd door het technologische bedrijf VTEX (uit Rio de Janeiro).

Obama, die president was van de Verenigde Staten van 2009 tot 2017, zal een voordracht geven op het evenement dat plaatsvindt op 30 en 31 mei, dit volgens het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de organisatie.

Dit wordt het tweede bezoek van Obama aan Brazilië sinds hij het Witte Huis verliet, in 2017. In oktober van dat jaar gaf hij een voordracht op het “Fórum Cidadão Global”, georganiseerd door de krant Valor Econômico en door de bank Santander.

Toen hij nog de leiding had van de Amerikaanse regering, bracht hij een bezoek aan Rio de Janeiro en aan de hoofdstad Brasília, in maart 2011.

Volgens de krant Folha de São Paulo is de voordracht van Obama voorzien op 30 mei om 11h30, een donderdag. Het evenement vindt plaats in São Paulo Expo, een paviljoen voor tentoonstellingen, in de zuidelijke zone van São Paulo.

Tickets zijn reeds te koop, vanaf R$ 690. Wie de toespraak van Obama wil bijwonen, moet nog eens R$ 350 extra ophoesten, een totaal van R$ 1.040 (242 EUR).

De rest van Obama’s agenda is nog niet bekend.

Bron

Foto: Wikimedia Commons

#VTEX #BarackObama #SãoPaulo #BraziliëNieuwsOnline #FórumCidadãoGlobal #Santander #JornalValorEconômico #RiodeJaneiro #SãoPauloExpo

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page