top of page
  • Observer

Bolsonaro bedreigd

Bolso-Colete

De federale politie onderzoekt twee nieuwe bedreigingen tegen de persoon van verkozen president Jair Bolsonaro. Twee video’s, circulerend op de sociale media, tonen gewapende mannen die bedreigingen uiten en praten over Bolsonaro als doelwit van hun wapens.


Ameacas Bolso

Generaal Augusto Heleno, toekomstige minister van het kabinet van institutionele veiligheid, liet weten aan de krant O Globo dat hij over informatie beschikte over een terroristische aanslag op Bolsonaro. Heleno gaf geen details vrij en zei ook niet welke maatregelen er getroffen werden. Het onderwerp kwam al ter sprake tijdens vergaderingen van de federale politie en Abin (Agência Brasileira de Inteligência).

De verkozen president overweegt om volgende zondag naar São Januário te gaan waar een huldiging plaatsvindt voor het Braziliaanse kampioenschap voetbal. Zijn ploeg bewakers probeert hem te doen afzien van het idee, hem herinnerend aan de risico’s van een dergelijke operatie. Na de aanslag op zijn persoon met een mes, in september, draagt Bolsonaro altijd een kogelvrij vest, bij iedere verplaatsing.

Foto: Valter Campanato - Agência Brasil

#AugustoHeleno #SãoJanuário #Abin #CarlosBolsonaro #BraziliëNieuwsOnline #JairBolsonaro #OGlobo #Vasco

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page