top of page
  • Observer

Bolsonaro: Geef geen munitie aan de schurk

Bolso-Oculos-Escuros

President Bolsonaro gaf voor het eerst commentaar op de vrijlating van ex-president Lula, dit via Twitter. Zonder hem bij naam te noemen, doet hij een oproep aan “de liefhebbers van het goede en van de vrijheid” en om “geen munitie te verstrekken aan de schurk die momenteel op vrije voeten is”.

“Liefhebbers van de vrijheid en van het goede, wij vormen de meerderheid. Wij mogen geen fouten maken”, zo gaat het verder, en “Bij het verlies van het noorden en bij een gebrek aan een bevel, verandert zelfs de beste troep in een bende die in alle richtingen schiet, inclusief in de richting van vrienden. Geef geen munitie aan de schurk die net vrijgelaten werd, maar nog steeds schuldig is”.

In een volgende tweet: “Een aantal maanden geleden zijn wij begonnen met een nieuwe fase m.b.t. de recuperatie van Brazilië, en dat is geen snel proces, maar we gaan er wel degelijk op vooruit”, en herhaalde “Geef geen munitie aan de schurk die net vrijgelaten werd, maar nog steeds bukt loopt onder de schuld”.

Bolsonaro vermeed het in beide berichten om het te hebben over politieke tegenstrevers die in vrijheid gesteld werden na het besluit van het hooggerechtshof dat een strafuitvoering na een veroordeling door een rechtbank van tweede aanleg, opheft.


Iniciamos a poucos meses a nova fase de recuperação do Brasil e não é um processo rápido, mas avançamos com fatos. Não dê munição ao canalha, que momentaneamente está livre, mas carregado de culpa. – BRASIL ACIMA DE TUDO! – DEUS ACIMA DE TODOS! .YouTube: https://t.co/ART03PFf5v — Jair M. Bolsonaro (@jairbolsonaro) November 9, 2019

Foto: Marcos Corrêa - PR

#BraziliëNieuwsOnline #Twitter #JairBolsonaro #PT #Lula

0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page