top of page
  • Observer

Bolsonaro Store


Volksvertegenwoordiger Eduardo Bolsonaro, zoon van de ex-president, lanceerde een webshop om producten te verkopen zoals een kalender e.a. geschenkartikelen met prijzen tot en met R$ 109,90 (€ 20). Alle producten tonen een beeld van het beleid van zijn vader als president.


Eduardo kondigde de lancering aan via zijn sociale media, biedt kortingen aan voor een beperkte termijn en een geschenkje voor de eerste kopers. Hij nam ook een video op voor het parlement in Brasília waarin hij zijn vader classificeert als "de beste president in de geschiedenis van onze republiek", en eindigt met de slogan "Onze droom leeft nog steeds meer dan ooit".


"Degenen die het verleden kennen, kunnen de toekomst beter zien. Het is om het uitstekend werk van president Jair Bolsonaro levend te houden in het geheugen dat ik u uitnodig om de Bolsonaro Store-Kalender te ontdekken", aldus Eduardo.


De video toont verder beelden van Bolsonaro's inauguratie, de gekende motortreffens, naast militairen, op een training in een schietstand, bezoeken aan openbare werken en campagne evenementen.


De "Bolsonaro Store" werd het onderwerp van de dag bij Twitter. Velen maken grappen over de lancering van de website en diverse memes werden gepubliceerd.

8 weergaven0 opmerkingen
bottom of page