top of page
  • Observer

De tweets van Marina

Marina-Silva

Via het officiële Twitter account van presidentskandidate Marina Silva (Rede) werden enkele van haar uitspraken gepubliceerd, een kleine selectie uit een interview aan Jovem Pan (radio netwerk). Brazilië Nieuws wil ze u niet onthouden.

“Of ik een kandidaat ben van links, rechts of het centrum? Ik ben een kandidaat van de voorzijde. Onze wereld is veel complexer dan die begrippen. Links dat samen spant met Paulo Maluf, Fernando Collor en José Sarney?”

“Mocht ieder van ons geweten hebben wat Dilma en Aécio uitvraten bij de verkiezingen van 2014, niemand zou op geen van beiden gestemd hebben. Die verkiezing was pure fraude!”

“Ik verdedig een revolutie in de publieke opvoeding die ervoor zorgt dat de kinderen van de Bolsa Família niet de moeders worden van de Bolsa Família.”

“Ik wil een Brazilië dat trots kan zijn om een presidente te hebben die verkozen werd zonder bedragen die in de miljoenen lopen, eentje die ‘s ochtend om 4 uur opstaat om de goedkoopste vlucht te nemen.”

Zo, dat weten we ook alweer.

Foto: Wilson Dias - Agência Brasil

#BolsaFamília #AécioNeves #BraziliëNieuwsOnline #JovemPan #MarinaSilva #JoséSarney #PauloMaluf #DilmaRousseff #FernandoCollor

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page