top of page
  • Observer

Eduardo Bolsonaro: Wil je blijven leven? Ga dan elders naartoe.

EduBolso

Federale volksvertegenwoordiger Eduardo Bolsonaro ventileerde vandaag zijn mening over de tragedie in de wijk Paraisópolis (SP) waar iets meer dan een week geleden 9 jongeren, aanwezig op een ‘Baile de Funk’, om het leven kwamen, vertrappeld in de menigte die op de vlucht sloeg voor de op hol geslagen politie. Hij twitterde: “Ik betreur de slachtoffers van Paraisópolis”.

Hij publiceerde een video waarin hij zijn “totale steun” betuigt aan de militaire politie en zegt dat het bezoeken van dergelijke dansfuiven (baile de funk) meer risico’s opleveren die het leven in gevaar brengen.

Volgens Eduardo is het bezoeken van een baile de funk geen “essentiële” ontspanning, omdat het plaatsen zijn waar drugs gebruikt worden en waar bandieten aanwezig zijn. Hij vindt ook dat de politie onder geen enkele omstandigheid beschuldigd kan worden en dat de verantwoordelijkheid moet gelegd worden op de schouders van “de bandieten die de politie onder vuur neemt”, en op “de bevolking die niet meewerkt met de politie”.

De volksvertegenwoordiger zegt dat de aanwezigheid van de politie op evenementen als ‘Baile da 17’ als doel heeft om de orde en discipline te bewaren; hij vindt dat, wie niet van dergelijke acties houdt, “marginalen zijn met betrokkenheid in de drugshandel”.

Hij sluit af met een raadgeving: “Willen jullie in leven blijven? Ga dan elders naartoe”.

Meer over Paraisópolis:

9 jongeren gedood in Paraisópolis Paraisópolis, kroniek van een aangekondigde tragedie

Bron

Foto: Facebook

#SãoPaulo #BraziliëNieuwsOnline #Twitter #Paraisópolis #EduardoBolsonaro #BailedeFunk #Baileda17

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page