top of page
  • Observer

Fils à papa

Playstation

Brazilianen hebben gevoel voor humor. Een internetgebruiker riep een ‘vaquinha‘ (geldinzameling via het internet voor een bepaald doel) in het leven om een Playstation te kunnen kopen voor Carlos Bolsonaro (36), raadslid in Rio de Janeiro en een van de drie zonen van president Bolsonaro.

Vertaling van de begeleidende tekst: “Help om de nodige fondsen te verzamelen om een Playstation te kopen voor Carlos Bolsonaro. Op die manier zal hij zijn tijd doorbrengen om te spelen, en ophouden met het posten van impertinente dingen op de sociale media. Opmerking: Indien Carlos het Playstation niet zou aanvaarden, of geen adres zou opgeven voor aflevering, dan zal al het ingezamelde geld geschonken worden aan het Santa Casa de Misericórdia (liefdadigheid)”.

Het initiatief werd gelanceerd 1 dag nadat Carlos opnieuw een ongenoegen veroorzaakte tussen de regering van zijn vader, en de geallieerden, dit m.b.t. het meningsverschil tussen minister van justitie Sérgio Moro en Kamervoorzitter Rodrigo Maia.

Carlos wordt beschouwd als de beheerder van de sociale media op naam van zijn vader en schopte eerder al herrie toen hij de verklaringen van minister Gustavo Bebianno als leugens bestempelde. Die boodschap werd gedeeld door de president. Enkele dagen later werd Bebianno de laan uit gestuurd.

Bron

#GustavoBebianno #CarlosBolsonaro #BraziliëNieuwsOnline #Playstation #JairBolsonaro #SantaCasadeMisericórdia #RodrigoMaia #SérgioMoro #RiodeJaneiro

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page