top of page
  • Observer

Ga alvast LIGGEN, dan kan je niet meer (dood) VALLEN

BolsoPlanEntr

De Braziliaanse president begon zijn dag met een nieuwe aanval op het sociale isolement, een maatregel die nodig is in de confrontatie met het coronavirus. Via zijn Twitter account bevestigde hij dat “Indien de quarantaine aangehouden wordt, is het niet moeilijk om te weten wat ons te wachten staat”. Het bericht werd vergezeld van een krantenkop, geplukt uit de editie van vandaag van de Estadão.

EstadaoManchete

Vertaald: “In het land slaagden 91 miljoen mensen er niet in om een of andere rekening te betalen in april”.

Bolsonaro voegt er aan toe: “Dat is dezelfde pers die zegt dat wij allemaal THUIS MOETEN BLIJVEN”.


CarrSP

Gisteren pakte hij met een ander argument uit en zei dat de onderbreking van de normale activiteiten het faillissement zal veroorzaken van verscheidene voetbalclubs, of op zijn minst grote moeilijkheden veroorzaken voor bekende clubs als Flamengo en Palmeiras:

“Flamengo, als ik mij niet vergis, moet maandelijks bijna R$ 15 miljoen aan salarissen betalen. Palmeiras eveneens. Hoe gaan ze dat doen zonder de mogelijkheid om het team bij elkaar te houden dat hun imago hoog houdt?” , verwijzend naar de televisie uitzendingen en de rechten die daarvoor betaald worden, het belangrijkste inkomen van de clubs. Hij verklaarde dit tijdens een live bij Facebook. Eerder veroorzaakte hij opnieuw een samenscholing voor het Palácio do Planalto waar een aantal van zijn aanhangers kwamen manifesteren in zijn voordeel.

De president bekeek het even vanop afstand (foto boven) waarna hij het groepje benaderde en zei: “70% van de mensen zal besmet worden, indien niet vandaag, dan volgende week of volgende maand. Logisch dat men moet oppassen, maar we moeten de confrontatie aangaan zonder laf te zijn, met opgeheven hoofd.”

Met andere woorden: “Ga alvast LIGGEN, dan kan je niet meer (dood) VALLEN”.

Bronnen: UOL Notícias – Estadão

Foto's: Fotos Públicas - Allan White / Facebook

#Palmeiras #Flamengo #BraziliëNieuwsOnline #Twitter #JairBolsonaro #Facebook #Coronavirus #COVID19

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page