top of page
  • Observer

Geliefd Vaderland Brazilië

patria-amada

President Jair Bolsonaro lanceerde het nieuwe officiële logo van Brazilië via zijn Twitter account. De slogan luidt “Pátria Amada Brasil” (geliefd vaderland Brazilië). Presidentiële raadgevers lieten weten dat het nieuws zal verspreid worden via de sociale media.

Het logo wordt bekendgemaakt via een videoclipje van 30 seconden waarin enkel de vlag van Brazilië te zien is, en een korte tekst.

Hierbij een vertaling van de tekst:

“In 2018 trokken we niet alleen naar de stembus om een president te kiezen. We gingen er ook naartoe om een nieuw Brazilië te kiezen, zonder corruptie, zonder straffeloosheid, zonder doctrines in de scholen en zonder het erotiseren van onze kinderen. We gingen naar de stembus om Brazilië te redden”

De propaganda wordt afgesloten met een zingende versie van de slogan door een kind. Bij de publicatie sprak Bolsonaro zijn lof uit over het werk van het secretariaat voor communicatie en beklemtoonde dat de verspreiding van het nieuwe logo en dito slogan via het internet zal gebeuren, zonder enige campagne via de televisie.

Het presidentiële paleis gaf een nota uit waarin bevestigd werd dat de nieuwe visuele identiteit gelanceerd werd via de sociale media, aldus een besparing opleverend van R$ 1,4 miljoen, want “dat zou de kost geweest zijn moest dit gerealiseerd worden via de traditionele televisiekanalen”.

Foto: Twitter

#BraziliëNieuwsOnline #JairBolsonaro #PátriaAmadaBrasil #Twitter

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page