top of page
  • Observer

Gleisi en Lindbergh aangevallen in Rio

GleisiLindberghLulaMarquesF

Partijvoorzitster (PT) en volksvertegenwoordiger Gleisi Hoffmann (54) heeft een verhouding met partijgenoot en ex-senator Lindbergh Farias (50), aldus werd gemeld door columniste Mônica Bergamo (Folha de São Paulo). Vorige zaterdag was het koppel aanwezig, samen met familie en vrienden in een hotel in Rio de Janeiro waar ze verbaal aangevallen werden door een groepje hotelgasten.


GleisiRJ

Gleisi Hoffmann, vermeld in de archieven van Odebrecht onder de codenaam ‘Amante’, huwde voor het eerst met de journalist Neilor Toscan, in 1990. Het koppel bleef 6 jaar samen en ging toen uit elkaar. In 1998 huwde ze opnieuw, met politicus Paulo Bernardo. Beiden hadden twee kinderen. Gleisi en Paulo vormde het eerste ministeriële koppel van Brazilië. Vorig jaar in augustus kondigde zij een scheiding aan.

De voormalige studentenleider Lindbergh Farias (PT), bijgenaamd ‘Lindinho’, momenteel zonder politiek mandaat, was gehuwd met advocate Maria Antônia Goulart en heeft drie kinderen.

Bron

Foto: Fotos Públicas - Lula Marques

#MônicaBergamo #BraziliëNieuwsOnline #Twitter #GleisiHoffmann #PauloBernardo #FolhadeSãoPaulo #LindberghFarias #RiodeJaneiro

0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page