top of page
  • Observer

Goed tegen kwaad

BolsoSPMarchaJesus

President Bolsonaro deed vandaag andermaal een oproep tot een “oorlog van goed tegen het kwaad”, en veroordeelde de “pijnen van het socialisme” tijdens de “Marcha de Jesus” in São Paulo, de grootste van het land.

“Wij nemen hier een positie in: wij zijn tegen abortus, tegen genderideologie, tegen de vrijheid om drugs te verkopen, en wij zijn verdedigers van de Braziliaans familie”, zo sprak hij bovenop een ‘trio elétrico’.

Nadat hij de menigte neergeknield zag in de straten van het centrum van São Paulo, deed hij een oproep tot de christelijke meerderheid van Brazilië: “Wij vormen een meerderheid in het land, de meerderheid van het goede, en andermaal zullen wij de oorlog winnen van het goede tegen het kwaad”.

Vervolgens waarschuwde hij de gelovigen voor het veronderstelde risico dat Brazilië rood zal kleuren van het socialisme: “Moge ons volk niet lijden onder de pijnen van het socialisme”. Hij riep hierbij op om te kijken naar andere landen in Zuid-Amerika en citeerde Venezuela, Argentinië, Chili en Colombia: “Dat willen wij niet in ons Brazilië”.

Zo, dat weten de Brazilianen dan ook alweer.

Bron

Foto: Facebook

#BRNieuws #JairBolsonaro #MarchadeJesus #SãoPaulo

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page