top of page
  • Observer

Groengele duiven

Pombos

President Bolsonaro was gisteren in Vitória (Espírito Santo) waar hij deelnam aan de “Marcha de Jesus”. Het evenement met aanhangers van de president had religieuze bedoelingen, maar in de optocht was er een gigantische replica van een revolver te zien, en een doodskist waarin arbeiderspartij PT ten grave werd gedragen. Een van de acties tijdens de optocht bestond erin om 80 duiven los te laten, geverfd in de groen-gele kleuren van Brazilië. Enkel al deze actie zou R$ 5.000 gekost hebben, zonder te praten over de mishandeling van de dieren.

In zijn toespraak deed Bolsonaro zijn gebruikelijke uitspraken: “Het gaat om een strijd van goed tegen kwaad. Jullie weten waar het over gaat, de banalisering van abortus, de goedkeuring van de genderideologie, het vrijgeven van de verkoop van drugs in ons land, het is daar dat we tegen moeten vechten”.


MotociataES

Vandaag trok hij naar het sportcomplex Maracanãzinho in Rio de Janeiro alwaar hij en zijn geallieerden van de PL het podium beklommen voor de officiële aankondiging van zijn kandidatuur bij de komende verkiezingen, samen met kandidaat vicepresident, generaal Braga Netto.

MB

De partijconventie werd geopend door de “primeira dama” Michelle Bolsonaro met een gebed. In haar toespraak zei ze dat haar echtgenoot door God gestuurd werd, en dat hij een project heeft “om Brazilië te genezen”. Ze had het ook even over de aanslag op Bolsonaro in 2018:

“Lieve mensen, 4 jaar geleden maakten we deze ervaring mee en we hadden geen idee waar we mee te maken zouden krijgen. Amen. We hadden geen idee wat er zou komen. Maar, zoals ik gisteren zei, in Vitória, Espírito Santo, toen ik daar aankwam in het hospitaal, mijn man daar op die brancard zag liggen, misvormd, keek ik naar het plafond van het ziekenhuis en zei: de Heer heeft de controle over alle dingen. Geen haar op ons hoofd en geen blad valt van een boom zonder toestemming van de Heer. Als het voor het leven is, ‘Glória a Deus”. Maar als het tot de dood leidt, ook “Glória a Deus”.

Bronnen: Metrópoles – Forum – Poder360

Foto's: Reproductie Twitter

#MichelleBolsonaro #WalterBragaNetto #JairBolsonaro #Maracanãzinho #EspíritoSanto #BRNieuws #Vitória #RiodeJaneiro

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page