top of page
  • Observer

Make Brazil great again

MakeBrazilGreatAgain

De Amerikaanse president Donald Trump hernam de slogan die hij gebruikte tijdens zijn campagne en zei “Make Brazil great again”, dit tijdens een persconferentie, gisteren in het Witte Huis.

Trump deed deze uitspraak terwijl hij het had over zijn relatie met Jair Bolsonaro, en over de eerste bevestigde besmetting met het coronavirus in Brazilië.

“We hebben een goede relatie met Brazilië. De Braziliaanse president is een heel goede vriend van mij. In werkelijkheid doet hij precies datgene wat wij omschrijven als ‘Make Brazil great again’, dat is precies wat hij doet”, zo verklaarde Trump.

Hij ging verder over zijn goede relatie met Bolsonaro: “Wij kunnen het goed met elkaar vinden en we werken samen wat Brazilië betreft, maar er zijn landen waar de situatie erger is, waar meer dan één persoon besmet raakte. Brazilië heeft nu één geval, in Italië is het probleem veel groter”.

Het stukje waarin Trump het heeft over Brazilië werd gedeeld op de sociale media door volksvertegenwoordiger Eduardo Bolsonaro, zoon van de president. Hij schreef erbij dat Trump vroeg om “Brazilië weer groot te maken”.

Foto: YouTube - UOL

#BraziliëNieuwsOnline #DonaldTrump #JairBolsonaro #Coronavirus #EduardoBolsonaro

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page