top of page
  • Observer

Nieuwe confrontaties tussen Lula en Bolsonaro

BandDebate

Na het debat van gisteren tussen de 6 best geplaatste presidentskandidaten in de peilingen, gerealiseerd door het netwerk Bandeirantes i.s.m. enkele andere media, zijn er nog twee andere confrontaties gepland voor de eerste kiesronde op 2 oktober.

Op zaterdag 24 september om 19h wordt een gelijkaardig evenement gepland op de zetel van Rede TV, i.s.m. het weekblad Veja, de krant Estado de São Paulo, Rádio Eldorado, CNN Brasil, het portaal Terra en Rádio NovaBrasil FM.

Het debat zal uit 4 blokken bestaan, de moderator is journalist Carlos Nascimento. Het geheel wordt live uitgezonden door de media die deel uitmaken van de pool. Zes journalisten, elk een van de deelnemende media vertegenwoordigend, stellen hun vragen in blok 2 en 4. In de 2 andere blokken stellen de kandidaten onderlinge vragen. De volgorde wordt bepaald door loting. De regels van het debat werden goedgekeurd door de campagneploegen van de kandidaten.

Vijf dagen later is er een derde ontmoeting gepland door TV O Globo. Dat evenement zal uitgezonden worden door de zender en via de streamingdienst Globoplay.

De aanwezigheid van de kandidaten moet nog bevestigd worden.

Foto: zo kregen de kijkers het debat van zondagavond 28 augustus te zien op hun scherm.

Bron

Foto: Reproductie Twitter Band

#RádioEldorado #CNNBrasil #JairBolsonaro #EstadodeSãoPaulo #RedeTV #Lula #RádioNovaBrasilFM #Bandeirantes #GloboPlay #OGlobo #CarlosNascimento #Terra #BRNieuws #Veja

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page