top of page
  • Observer

You again Leo?

Amazonas

President Bolsonaro antwoordde gisteren op een post van de Amerikaanse acteur Leonardo DiCaprio bij Twitter over de uitbreiding van het aantal bosbranden in het Amazonegebied, in de voorbije 3 jaren. De president schreef dat DiCaprio goed op weg is om zijn beste running mate te worden.

“We zouden graag zien, indien mogelijk, dat je stopt met het verspreiden van nep nieuws”, zo reageerde Bolsonaro op de publicatie waarbij een kaart getoond wordt, gebaseerd op gegevens van Inpe (Instituto Nacional de Pesquisas Espaciais), en: “Wat vindt je eigenlijk van de kolenmarkt in Europa? En hoe gaat het met Greta Timberlake (de naam Thunberg verwarrend met de naam van de zanger Justin Timberlake)? Weet je waar ze de laatste tijd mee bezig is en wat zij ervan vindt? Mocht ik een barbecue organiseren in mijn woning, dan ben ik zeker dat ze zou schreeuwen ‘Hoe durf je?”

Volgens Bolsonaro zou DiCaprio er goed aan doen om zijn jacht van de hand te doen vooraleer te “prediken tegen de wereld”.


– You again, Leo? This way, you will become my best electoral cable, as we say in Brazil! I could tell you, again, to give up your yacht before lecturing the world, but I know progressives: you want to change the entire world but never yourselves, so I will let you off the hook. https://t.co/FxCnqhFv6D — Jair M. Bolsonaro (@jairbolsonaro) July 28, 2022

Bron

Illustratie: Twitter

#GretaThunberg #LeonardoDiCaprio #Twitter #JairBolsonaro #Inpe #BRNieuws #JustinTimberlake

0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page